"Черно море" с минимална загуба от "Слован" (Либерец) в Турция

Мачът се игра в Сиде

24.01.2024 | 17:58 Редактор: Искра Ангелова

"Черно море" допусна загуба от "Слован" (Либерец) с 0:1 в първата си контрола в Турция. Мачът се игра в Сиде. Срещата пропусна Цветомир Панов, който днес малко преди отпътуването на отбора за Сиде, вдигна температура.

Първата част бе предимно равностойна, като и двата тима имаха по няколко интересни атаки, но без да намерят начин да нанесат решителен удар. Първата опасност за Иван Дюлгеров дойде в 5-ата минута на срещата, но стражът на "моряците" се справи. В 11-ата минута варненци създадоха страхотна атака по десния фланг. След центриране на Мартин Дичев, Алекс Фернандес свали с глава към Наско Илиев, който получи с гръб към вратата, обърна се и стреля с левия крак, но над вратата.

В 16-ата минута след центриране от корнер, Атанас Илиев пропусна за Росен Стефанов, който с воле стреля покрай гредата. В 21-вата минута играч на Слован проби отдясно и стреля по диагонала, но Иван Дюлгеров успя да избие и след това улови топката.

В 30-ата минута Мазир Сула получи при къс корнер и центрира към Пашеко, който от добра позиция стреля над вратата. В 35-ата минита Росен Стефанов получи втори жълт картон и съответни червен, но след разбирателство със съперника, неговото място зае Влатко Дробаров.

На почивката Ники Златев зае мястото на Едгар Пашеко. В 58-ата минута Исмаил Иса и Даниел Димов заеха местата на Атанас Илиев и Пабло Гарсия.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Официален сайт на "Черно море"