Луис Енрике: Бъдещето на Мбапе не зависи от мен

Треньорът на ПСЖ каза, че няма да промени отношението си към футболиста

02.01.2024 | 17:40 Редактор: Вяра Димова
Луис Енрике: Бъдещето на Мбапе не зависи от мен

Треньорът на "Пари Сен Жермен" Луис Енрике потвърди преди мача за Трофея на шампионите в сряда срещу "Тулуза", че няма да променя отношението си към Килиан Мбапе, чийто договор с клуба изтича през лятото и нападателят вече може да преговаря и с други клубове.

"Как ще се отнасят към Мбапе? Както съм го правил и до този момент. Бъдещето му не е нещо, което зависи от мен и не съм аз човекът, на който трябва да зададете този въпрос", каза испанецът на пресконференцията си.

"Бразилецът Лукас Бералдо е първият ни нов играч. Видяхме го вече на тренировка. Винаги се опитваме да имаме възможно най-пълна информация за новите футболисти. Най-важното за нас е новите да имат манталитет на борци, на професионалисти, да се грижат за кариерата си и Лукас Бералдо отговоря на тези условия. Той има интересно бъдеще. Той няма нищо общо с Преснел Кимпембе, нито с Нуно Мендеш. Привличането му е свързано в нови възможности. Това е труден пазар в момента, но видяхме, че Бералдо може да помогне на отбора въпреки младостта си и смяната на континенти. Той е спокоен. Не съм оторизиран да говоря за играчи, които не са в ПСЖ", каза още Енрике.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: БГНЕС