''Левски на левскарите'' пусна подписка за придобиването на клуба

"Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си", пишат от сдружението

11.12.2023 | 22:27 Редактор: Искра Ангелова
''Левски на левскарите'' пусна подписка за придобиването на клуба

От Сдружението "Левски на левскарите" инициира отворена подписка за феновете на "сините", в която те ще могат да покажат дали искат ръководството на клуба да бъде в ръцете на феновете, а не на сегашния мажоритарен акционер Наско Сираков.

Ето какво написаха от Сдружението:

"На вниманието на цялата синя общност,

Сдружение "Левски на Левскарите" инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

"Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над Професионален футболен клуб "Левски", чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?"

Събирането на имена и подписи ще започне на 13 декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион "Георги Аспарухов", Сектор "А".

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на "Левски" в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.

Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на "Левски" - демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".

Само "ЛЕВСКИ"

Снимка: Lap.bg.