Пълна бойна карта на SENSHI 19 с 13 атрактивни двубоя

22.11.2023 | 15:17 Редактор: Вяра Димова
Пълна бойна карта на SENSHI 19 с 13 атрактивни двубоя

Международната галавечер SENSHI 19 ще се проведе на 25 ноември от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта в гр. Варна, като ще предложи оспорвани срещи и три очаквани реванша. Бойната карта на събитието включва 13 силни двубоя между 26-ма бойци от 16 държави, които ще впечатлят публиката с бойните си умения по кикбокс, муай тай, ММА и карате в титанични битки по правилата на KWU SENSHI, KWU FULL CONTACT и KWU OPEN.

На ринга в зала "Конгресна" на ДКС във Варна отново ще видим трима обичани български бойци – носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг и шампион по муай тай на EMC Драгомир Петров, носителят на европейската SENSHI титла до 75 кг., европейски и световен KGP и WAKO PRO шампион Атанас Божилов, както и многократният национален шампион по ММА Валери Атанасов с дебют на галавечерта.

Почитателите на бойните спортове у нас ще видят също така и 14 нови и атрактивни професионални бойци от различни страни, които ще пристигнат специално в България, за да се бият на ринга на SENSHI.

Всички нетърпеливи фенове могат да се насладят на бойния спектакъл на живо, като закупят своите билети за SENSHI 19 от мрежата на Eventim.bg.

Вижте пълната бойната карта на SENSHI 19:

Двубой #1 - РЕВАНШ

Кат. 70 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Иван Накари, Италия vs. Aйсам Чадид, Мароко

Aйсам Чадид е европейски шампион на ISKA, победител на Glory of Hero и шампион по кикбокс на Испания. Това е битка за реванш, двамата се срещнаха на SENSHI 13.

Иван Накари е световен и интерконтинентален шампион на WPKF-PRO и италиански WFMC победител, с три участия на бойната галавечер.

Двубой #2 - РЕВАНШ

Кат. 75 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България vs. Мадике Камара, Франция

Носителят на Европейската титла на SENSHI в категория до 75 кг. Атанас Божилов е световен KGP и WAKO PRO шампион с шестнадесет победи във веригата досега.

Мадике Камара е национален шампион по кикбокс за 2023 г., световен и европейски шампион по кикбокс. Двамата ще се изправят в зрелищен реванш на ринга на SENSHI, след сблъсъка им на SENSHI 18 през септември тази година.

Двубой #3 - РЕВАНШ

Кат. 70 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Драгомир Петров, България vs. Леван Гурули, Грузия

Носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг. Драгомир Петров е и четирикратен национален шампион по кикбокс и редовен победител в галавечерите.

Леван Гурули е WKU шампион, световен шампион на WMAC и KIMBO световен шампион. Бойците се срещнаха на SENSHI 14 и след загубата си Гурули веднага поиска реванш.

Двубой #4

Кат. 85 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Франджис Гома, Франция vs. Никола Стосич, Сърбия

Франджис Гома е на 34 г. и е европейски шампион на ISKA K-1 и шампион на K-1 за Франция, с две участия пред публиката на SENSHI досега.

35-годишният сърбин Никола Стосич ще се бие на ринга на SENSHI за първи път. Той е световен шампион на WAKO Pro, победител на Golden Kickboxer в Сърбия и европейски шампион по шотокан карате.

Двубой #5

Кат. 80 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Омар Морено, САЩ vs. Илиас Чакир, Мaроко

Американецът Омар Морено е на 27 години и вече е двукратен шампион на Испания. В дебютната си среща ще се изправи срещу титулуван и опитен противник.

Илиас Чакир е световен шампион на IFMA и на AFSO. Той е двукратен арабски шампион,  африкански шампион и четирикратен шампион на Мароко.

Двубой #6

Кат. 95+ кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Асдрен Гаши, Белгия vs. Синан Кагала, Турция

Белгиецът Асдрен Гаши, който за първи път ще се бие на SENSHI е финалист във FEA Kickboxing WORLD GP през 2019 и е победител в Ultimate Fight Night.

Противникът му Синан Кагала от Турция също е дебютант. Победител e в турнира KOK Fight Series, веригата FIGHT Arena и световния шампионат на Kickboxing Night.

Двубой #7

Кат. 95+ кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Оли Ив Ролан, Кот д'Ивоар vs. Себастиан Лутанюк, Румъния 

Африканецът Оли Ив Ролан е шампион на WBC по муай тай в Африка, световен шампион по правилата WPKF Pro K1 и шампион на Африка по муай тай Lomé Fight Night.

Европейският шампион и двукратен носител на титлите по кикбокс и муай тай на Румъния Себастиян Лутанюк за втори път ще участва на ринга в мач срещу именит противник.

Двубой #8

Кат. 95 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Милош Цветичанин, Сърбия vs. Абделила Азузи, Мароко

Силният боец Милош Цветичанин, който за първи път ще участва на SENSHI, е носител на световната купа на WAKO и шампион на Сърбия по кикбокс за 2018 г.

Неговия съперник в двубоя Абделила Азузи от Мароко също ще направи дебют на ринга на международната бойна галавечер. Той е победител в турнира Enfusion 113 в Германия.

Двубой #9

Кат. 95 кг, правилник: KWU SENSHI

Симон Мендес, Испания vs. Фекаки Отмани, Мароко

Симон Мендес е средиземноморски шампион на WBC, както и шампион на IFMA Мадрид и на IFMA Испания. 27-годишният испанец ще играе за първи път на SENSHI 19.

Съперникът му Фекаки Отмани от Мароко също дебютира на бойната галавечер. Той е арабски шампион по муай тай за 2023 г., световен вицешампион по муай тай и 6-кратен национален шампион по тайландски бокс.

Двубой #10

Кат. 95+ кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Якоб Стюбен, Германия vs. Муамер Кан Шахин, Турция

Якуб Стюбен е европейски шампион в стил K-1, шампион на Северен Тайланд по муай тай през 2015 г., както K-1 и муай тай шампион на страната си с четири участия на ринга на SENSHI.

Муамер Кан Шахин също има забележителни победи в своята професионална кариера. Той е 5-кратен шампион по муай тай на Турция и младежки световен шампион по муай тай на IFMA за 2019 г.

Двубой #11

Кат. 95 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Лукас Ахтерберг, Германия vs. Джими Ливиниус, Нидерландия

Лукас Ахтерберг е шампион на Fair FC 2020, Big Game 2018 и победител на турнира Gladiators 8 MEN. Ахтерберг има две победи в предишните издания на веригата SENSHI.

Негов опонент ще бъде дебютантът Джими Ливиниус от Нидерландия. Той е национален шампион, победител в Golden Fighter Championship 7 и шампион на ENFUSION Talents 88.

Двубой #12

Кат. 95 кг, правилник: KWU FULL CONTACT

Ненад Косич, Германия – Янис Стофоридис, Гърция

Ненад Косич е балкански шампион по кикбокс и финалист на FFC Futures, Хърватия. Той има две участия на ринга на SENSHI до момента.

Противникът му Янис Стофоридис за първи път ще участва на SENSHI. Той е национален шампион на Гърция по бокс, шампион на Enfusion Heavyweight Tournament и двукратен победител на турнира No Limits Heavyweight.

Двубой #13

Кат. 95 кг, правилник: KWU OPEN

Валери Атанасов vs. Артурас Кудрешовас, Литва

Валери Атанасов е многократен шампион на България по ММА, спечелил е и призовото 2-ро място на Европейския шампионат на IMMAF.

Последният дебютант за вечерта е Артурас Кудрешовас - многократен шампион на Литва по джудо, победител в турнирите King of Kings 99 и KOK - King of Kings Classic 6.

Бойната галавечер  ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, Arena Sport за Сърбия, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на senshi.com, boec.bg, boec.comkwunion.com и kyokushinkarate.news.

SENSHI 19 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

Медийни партньори на SENSHI 18 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.