Протест срещу БФС ще има: Сега или никога излизаме - да ни чуят и да подадат оставки

Независимо дали ще има фенове по трибуните или не, около стадиона ще има протестиращи

14.11.2023 | 17:03 Редактор: Елеонора Танева
Протест срещу БФС ще има: Сега или никога излизаме - да ни чуят и да подадат оставки

Връщането на евроквалификацията България - Унгария в София ще даде възможност на агитките на ЦСКА, "Левски" и останалите водещи български клубове да организират предварително запланувания протест срещу ръководството на БФС, макар и извън трибуните на Националния стадион.

Независимо дали ще има фенове по трибуните или не, около стадиона ще има протест.

Исканията са в началото на следващата година да се проведе нов Конгрес.

"Дела трябват, а не думи!", затова е време да излезем по улиците, господата в Бояна социални мрежи нямат!", пишат организаторите в призива си към феновете.

"16 ноември, 17:00ч., всички пред ст."Васил Левски" в София❗️Обединен протест срещу БФС с искане за незабавна ОСТАВКА ‼️ и насрочване на извънреден конгрес в началото на 2024г.‼️ Националното обединение и мирен протест срещу Борислав Михайлов и некадърното управление на футбола в последните 18 години е факт - СЕГА ИЛИ НИКОГА излизаме, за да ни чуят ясно и за да подадат оставки незабавно! На българския фен му писна и ще се съобразят с нас!", пише още в позицията на организаторите на протеста.

Призивът е протести да има в цялата страна: "Подготвени със знамена, транспаранти и с пълно гърло за викове ОСТАВКА, КЗБФС и т.н. В цялата страна, пред вашия клубен стадион или пред зонален съвет на БФС, снимка с транспаранти и знамена против БФС и Борислав Михайлов."

Снимка: lap.bg