Проблем с доклада след дербито бави наказанията на ЦСКА и "Левски"

"Сините" се чудят какво да правят за домакинството срещу "Черно море"

19.10.2023 | 08:50 Редактор: Тодор Петров
Проблем с доклада след дербито бави наказанията на ЦСКА и

Проблем с доклада след дербито между ЦСКА и "Левски" бави решението на Дисциплинарната комисия към БФС. От централата забавиха изявлението си за поведението на част от феновете на двата тима.

По време на двубоя двете агитки се обстрелваха с ракети, а привърженик на "червените" пострада и бе закаран в болница. "Сините" вече имаха предупреждение за лишаване от домакинство и се очаква трибуните на стадион "Георги Аспарухов" или част от тях да останат затворени срещу "Черно море".

Двубоят с "моряците" е в неделя от 16:30 часа, но ръководството на столичани все още е в неведение и не е пуснало в продажба билетите за мача, тъй като не знае каква ще е санкцията за клуба и какво количество талони ще трябва да продава.

Днес комисията се събира в 12:00 часа и ще има решение по случая. Именно грешка в доклада е довела до забавянето и Дисциплинарната комисия се е самосезирала, като се разглеждат видео материали, за да се вземе крайното решение.

Наказание ще има и за ЦСКА, като се очаква "червените" да получат предупреждение за лишаване от домакинство или мач при закрити врата. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени глоби и за други провинения на привържениците.