Кръстаич не мисли за оставка: "Върша си работата, нужно е време и опит"

Противопоставихме се добре на силен отбор, заяви селекционерът след загубата от Албания с 0:2

17.10.2023 | 22:00 Редактор: Тодор Петров

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич отново не подаде оставка. "Лъвовете" загубиха днешната контрола с Албания в Тирана с 0:2 и вече в девет поредни срещи са без успех. Освен това още нямаме победа и през календарната година. 

"Беше добър контролен мач, противопоставихме се добре на силен отбор, който е лидер в неговата група. Дефанзивната ни игра не им позволи да създадат опасни положения. Допуснахме голове при преминаването от защита към атака, бяха евтини голове. Трябваше да покажем повече спокойствие в средата на терена и бързахме без причина", каза Кръстаич.  

"Това е процес, който отнема време. За него е нужно време и опитни играчи, които играят редовно за клубовете си. Отдавам допуснатите голове на липсата на опит, трябва ни време и търпение", посочи още сърбинът.

Запитан за бъдещето си и дали ще даде оставка, той заяви: "Последните дни ви казах, че върша моята работа, всичко останало не искам да го коментирам", с което беше ясен, че няма намерения да напуска поста. 

Снимка: БГНЕС