Петев: Очаквам да отбележим един гол повече от "Нордселанд", не трябва да падаме в капана

"Доколко изкуствената трева ще е в плюс за тях, ще видим в срещата", заяви треньорът на "орлите"

04.10.2023 | 22:43 Редактор: Толя Стоянова

Треньорът на "Лудогорец" Ивайло Петев даде пресконференция преди утрешното гостуването на "Нордселанд" в мач от 2-ия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е от 22:00 часа наше време и преди него разградчани и "Фенербахче" имат по 3 точки, докато датчаните и "Спартак" (Търнава) са с нулев актив.

"Следя "Нордселанд" повече от 5 или 6 години. Имат винаги по 3-4 млади африкански таланти. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е какво ще правим утре ние и какво ще им позволим. Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Трябва да подходим изключително умно. Всичко може да се случи утре", сподели Петев.

"Доколко изкуствената трева ще е в плюс за тях, ще видим в срещата. Не трябва да падаме в капана. Надявам се опитът ми да изиграе роля срещу противниковия треньор. Не трябва да подценяваме нито една ситуация. Имат класа, въпреки да са млади футболисти. Млади и стари няма. Имат доста добри играчи, но естествено, важно е до голяма степен ние как ще противодействаме. Надявам се да се представим подобаващо и ще търсим първа победа срещу скандинавски отбор", добави той.

"Основното нещо е подреждането в защита, непредизвиканите грешки. Доста им се насъбра на някои футболисти, може да има промени поради тази причина, всички са хора. Напълно нормално е да има умора при някои. Много е възможно да има някои нови лица в утрешния мач. Всеки мач е важен, трябва да подходим концентрирано и мобилизирано", каза Петев.

Снимка: БГНЕС