Нестро Ел Маестро след победата на ЦСКА: Беше лудост, но трябваше да спечелим с повече

"Все още развиваме уникален стил на игра за България", каза треньорът на "червените"

02.10.2023 | 23:10 Редактор: Искра Ангелова

Старши треньорът на ЦСКА Нестро Ел Маестро изрази задоволството си от постигната победа с 2:0 над "Локомотив" (Пловдив) като гост. По този начин "червените" записаха пети пореден успех в първенството и нанесоха първо поражение на "черно-белите" от началото на сезона.

"Чудесно представяне на нашия отбор. Всички видяха как играхме. Не искам да давам прекалено много суперлативи и да си давам твърде много комплименти. Добър мач срещу лидера в класирането. Спечелихме с 2:0, но трябваше да спечелим с много повече. Въпреки това сме щастливи от успеха", заяви след срещата Ел Маестро.

"Реализирахме с четвъртото или петото ни чисто положение. Стартираме двубоите добре и вкарваме първи. Винаги е добре, когато нападателите създават много положения. Понякога те влизат, понякога не. Днес бе истинска лудост колко много пропуснахме, но е хубаво, че стигаме до толкова ситуации. Надявам се, че проблемите на Марселино и Естрада не са много сериозни. Марселино получи тежък удар в главата и трябва да го наблюдаваме. Доколкото имам информация, контузията на Естрада също не е сериозна", обясни наставникът на "червените".

Старши треньорът на ЦСКА обърна внимание и на предстоящото дерби с "Левски".

"Все още развиваме уникален стил на игра за България. Радваме се, че той работи и носи резултати. Продължаваме да се подобряваме, но знаем, че дербитата винаги са специални мачове с особен заряд. Най-важната ни работа през тази седмица е да отнемем напрежението от играчите, за да можем да покажем същото ниво. Все още е твърде рано, за да гледаме класирането. Честно казано, до момента гледах "Черно море" и "Локомотив" (Пловдив). През този сезон изглежда, че има пет тима, които ще се борят за челните места, което е чудесно за българския футбол", завърши Нестор Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg.