"Пирин" попари надеждите на "Славия" за победа с късен гол в Благоевград

"Белите" нямат победа от 1-ия кръг насам

02.10.2023 | 20:14 Редактор: Искра Ангелова

"Пирин" (Благоевград) и "Славия" завършиха 1:1 в среща от 12-ия кръг на efbet Лига, като за "орлетата" това е четвърти пореден мач без поражение. "Славия" пък няма победа от 1-ия кръг насам, когато надделя над "Етър". Именно "белите" и "Етър" са на последните две места в класирането, като столичани имат 5 точки.

"Пирин", който изигра много слабо първо полувреме днес, стигна до 11-ата си точка след гол на Андрей Йорданов в 81-ата минута. "Орлетата" се изкачиха от 12-о на 11-о място в таблицата. До днес те имаха три поредни победи и сега записват и второто си равенство за кампанията.

Въпреки трите поредни победи, които бяха натрупали, домакините бяха изненадващо притеснени. В 8-ата минута Мартин Бачев много слабо върна топката към своя вратар Ковальов, но до проблеми не се стигна заради бързата реакция на украинеца. Това поведение обаче остана и в 13-ата минута тръгналият от дясно към центъра Сибири Кейта не беше срещнат от никого, той стигна до дъгата на наказателното поле и оттам стреля, неспасяемо за вратаря.

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: Lap.bg.