Цветан Соколов: Отиваме да сбъднем нашата мечта - Олимпиадата, може и да ми е последна

"Надяваме се, че ще успеем да изненадаме всички", каза капитанът на националния отбор по волейбол

19.09.2023 | 10:10 Редактор: Искра Ангелова
Цветан Соколов: Отиваме да сбъднем нашата мечта - Олимпиадата, може и да ми е последна

Капитанът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов обяви, че е напълно възможно предстоящата Олимпийска квалификация в Китай да бъде последното му участие за трикольорите.

"Не може след едно такова Европейско да се чувстваме добре психически от гледна точка на това, че не успяхме да постигнем целите, които си бяхме заложили. В момента това е минало и трябва да гледаме в бъдещето. Да работим и да се представим по по-добър начин от Европейското. В момента имаме малко време", започна Соколов.

"Отиваме там да играем. Да сбъднем една наша мечта. Да отидем на Олимпиада. Отиваме да се борим за последно. Надяваме се, че ще успеем да изненадаме всички. Отиваме да си играем играта и без напрежение. Може би това е един плюс за нас, че няма грандиозни очаквания. За мен целта е да отидем и да опитаме да изненадаме всички", допълни той, цитиран от gol.bg.

"Напълно възможно е да ми е последното участие за националния отбор. В момента мисля за това, което ни очаква. Да мислим за следващите 20 дни. Обмислял съм го този вариант. Много е вероятно", поясни 33-годишният диагонал.

"За мен е огромно удоволствие да играя пред родна публика и това не е било стрес, а точно обратното - един стимул да играя по-добре. Да играеш вкъщи е невероятно. Мога само да съжалявам, че не успяхме да зарадваме тези хора, които ни подкрепиха", завърши Соколов.

Снимка: БГНЕС