Николай Костов след мача на "Левски": През втората част футболистите играеха без емоция

"Не се адаптирахме към играта на противника", сподели треньорът на "сините"

18.09.2023 | 22:38 Редактор: Искра Ангелова
Николай Костов след мача на

Николай Костов анализира равенството на водения от него "Левски" с новака в Първа лига "Крумовград" в последния мач от 9-ия кръг на елитния роден шампионат.

"След всеки мач един и същ въпрос. Днес положихме максимални усилия първото полувреме да се адаптираме към терена и противника, взехме инициативата. Незнайно защо в началото на второто полувреме нашите играчи бяха без емоция, не мога да разбера някак си, не съм разговарял с тях още, за да мога да обясня. Много тежък мач, ние така очаквахме", коментира той.

"Не се адаптирахме към играта на противника. Началните минути на второто полувреме бяха на много слабо ниво. Да се надяваме, че следващия път на такъв терен, ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече успешни единоборства, сигурно и аз имам вина някаква - на този терен не можем да си приложим играта. Всички мачове са ни трудни, ние сме "Левски" и всички играят на предела си срещу нас", допълни Костов.

"Имаме представа как да противодействаме на "Етър", на наш терен и с помощта на публиката, която не бива да губи интерес към нашия отбор, съвсем друга стратегия, съвсем друга игра срещу добре организиран съперник от калибъра на "Етър". Всяка загубена точка е важна, предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места", заяви още наставникът на "сините".

Снимка: Lap.bg.