"Рома" си върна Паредес, "Ювентус" натиска за трансфер на Берарди

"Римските вълци" официално представиха световния шампион с Аржентина

16.08.2023 | 12:35 Редактор: Тодор Петров

"Рома" завърши официално трансфера на аржентинския халф Леандро Паредес, който дойде от "Пари Сен Жермен", съобщиха от италианския клуб.

"Добре дошъл отново вкъщи!", насипаха от клуба на Паредес, който защитава цветовете на клуба от Рим между 2014 и 2017. Световният шампион с Аржентина подписа договор с "Рома" до 2025 година.

"Винаги е вълнуващо да се върна в "Рома". Благодаря на феновете за посрещането и на ръководството, че ме върна в клуба, който ми даде път в Европа. Миналата година изживях огромна радост на Световното първенство, сега искам да продължа да печеля и съм убеден, че мога да го правя с отбора", бяха думите на Паредес при представянето му.

"Ювентус" пък подготвя първа оферта за звездата на "Сасуоло" Доменико Берарди. Според медиите в Италия сделката ще бъде за около 30 млн. евро. Според слуховете "Юве" и Берарди ще се разберат лесно за личните условия на крилото, но по-сложни ще бъдат преговори със "Сасуоло".

Смята се, че първата оферта на "Старата госпожа" е за 25 млн. евро и още 5 млн. като допълнение. Другата възможност е "Юве" да предложи 22-23 млн. евро и да включи в офертаста Матиас Суле или Самуел Илинг-Жуниор, пише gol.bg.