Костов: По нищо не отстъпваме на "Апоел", сега шансовете са повече за нас

"Бяхме добре подготвени за играта на противника", заяви треньорът на "сините"

11.08.2023 | 07:48 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на "Левски" Николай Костов заяви, че отбора му е изиграл силен мач, но е трябвало да отбележи гол при гостуването си на "Апоел" (Беер Шева). Срещата от третия квалификационен кръг на футболния турнир Лигата на конференциите завърши 0:0.

"По нищо не отстъпваме на "Апоел". Очаквах равностоен мач, така и стана. Имахме възможности, контролирахме играта. Получи се силен двубой. Играхме умно, но допуснахме пропуски. Беше важно да реализираме гол. Липсваха завършващите удари, трябваше да вкараме попадение", заяви Костов.

"Не отбелязахме, но взехме добър турнирен резултат. Надявам се пред собствена публика да спечелим и да продължим напред. Бяхме добре подготвени за играта на противника. Бяхме концентрирани в отбрана. Разигравахме умно и всичко беше по план, отваряхме пространства за нашите атакуващи футболисти", допълни треньорът на "сините".

"Сега шансовете са повече за нас и играем пред наша публика. Има доста време до мача. Очаквам да вдигнем класата още и да гледаме по-смело към противниците", завърши Костов.

Снимка: БГНЕС / Архив