Филипов преди реванша със "Сепси": На ЦСКА не му приляга да отпада на този етап

Очакванията му са да види коренно различен облик на "армейците" от този в София

02.08.2023 | 12:35 Редактор: Елеонора Танева

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов сподели очакванията си от реванша на "червените" срещу "Сепси" в Румъния.

"Отиваме, за да победим и да продължим. Резултатът наистина е неблагоприятен за нас. Трябва да заличаваме пасив от два гола. В крайна сметка това ни е целта и затова отиваме“, започна Филипов.

В четвъртък "червените" ще се изправят в мач-реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите, след като допуснаха загуба с 0:2 в първата среща на "Българска армия".

Филипов коментира, освен предстоящия мач, раздялата със Саша Илич, както и назначението на Нестор Ел Маестро за треньор на отбора.

"Трудно ще е, няма да е лесно със сигурност, затова се подготвихме тази седмица. За труден мач, в който трябва да доминираме, да победим и да продължим. Сезонът не е само евротурнирите, ами първенството, Купата, представянето на отбора. Разбира се, ако отпаднем от "Сепси", ще бъде провал в евротурнирите. На ЦСКА не му приляга да отпада на този етап, независимо, че играе срещу един много стойностен отбор като "Сепси“, продължи той.

Очакванията му са види коренно различен облик от този в София. 

Снимка: lap.bg