Филип Филипов след загубата на ЦСКА: Много слаб мач, когато се загуби, всички са виновни

"Съдията не повлия на крайния резултат", заяви изпълнителният директор на "червените"

28.07.2023 | 15:39 Редактор: Искра Ангелова

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира загубата от тима на "Сепси" във втория кръг от квалификациите на Лигата на конференциите.

"Много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме инициативата. Имахме желание да победим, имаше прекрасна атмосфера, създадена от феновете, за което им благодарим и се извиняваме за мача, който изиграхме. Наистина тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем да продължим. Задачата е трудна, загубихме с 0:2, отиваме и пак ще дадем максимума от себе си там", заяви той.

"Нормално е феновете да бъдат недоволни след тази подкрепа, която оказаха на отбора, през целия мач. Не спряха да подкрепят отбора. Нормално е да са недоволни и с оглед на играта, която показахме, имат право", допълни Филипов.

"Съдията не повлия на крайния резултат. Моето мнение е, че ние днес бяхме надиграни от отбора на "Сепси", коментира Филипов.

Той изказа подкрепа за отбора и треньора Саша Илич.

"Аз заставам зад целия отбор. Ние за това сме ръководство. Седим и зад треньора, и зад отбора. Когато се загуби един мач, всички са виновни, не само един човек е виновен за загубата. Нека да мислим сега за втория мач. Да отидем, да направим всичко възможно. Такива въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич или не, мисля, че не е моментът да се задават", добави цитираният от "Тема спорт" Филип Филипов.

Снимка: Lap.bg.