Стилиян Петров води капитана на "Астън Вила" за благотворителния "Мач на Надеждата"

37-годишният Ашли Йънг е единственият действащ футболист до момента, който ще се включи в благотворителната инициатива

09.07.2023 | 12:47 Редактор: Елеонора Танева
Стилиян Петров води капитана на

Актуалният капитан на "Астън Вила" в последния сезон от Висшата лига Ашли Йънг е поредната звезда, която зрителите на "Мача на Надеждата" ще могат да видят на 6 септември на Националния стадион "Васил Левски".

37-годишният ляв защитник към момента е единственият действащ футболист, който ще се включи в благотворителната инициатива на Стилиян Петров.

Селекционерът на българските звезди Димитър Димитров-Херо ще може да избира от Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров, Мариян Христов, Георги Пеев, Милен Петков, Христо Йовов, Валери Божинов, Илия Груев, Радостин Кишишев, Красимир Балъков, Илиан Илиев и Здравко Здравков.

"Възможно ли е да съберем на една снимка куп титли на България, пет шампионски трофея на Испания, четири на Шотландия, три на Украйна, два на Англия и по един на Германия и Англия, КЕШ, КНК, Суперкупа на Европа и някои от най-ценните индивидуални отличия, начело със "Златната топка"? Възможно е, разбира се! Ще ги съберем не само в една снимка, но и на едно място на 6 септември, сряда, от 17:00 ч., когато на Националния стадион „Васил Левски“ легендите на българския футбол Hristo Stoitchkov, Dimitar Berbatov, Stiliyan Petrov, Наско Сираков, Мариян Христов, Мартин Петров, Милен Петков, Георги Пеев и Христо Йовов ще се включат в благотворителния "Мач на Надеждата"!", пише в официалната страница на фондацията на Стилиян Петров.

Снимка: lap.bg