"Родени за величие": Златни надписи в новия официален екип на ЦСКА (+СНИМКИ)

Вече е в продажба за 75-годишния юбилей на "армейците"

24.06.2023 | 09:59 Редактор: Елеонора Танева

Официалният екип на ЦСКА вече е в продажба онлайн и в официалния ни фен магазин. В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 г. създаването на фланелка, която да представи клуба подобаващо, беше дълг. Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. 

Идеята за това величие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната кампания съвсем естествено намери място и във фланелката за сезон 23/24. На гърба на тениската е изобразен надписът "Родени за величие", за да ни напомня, че от създаването ни през 1948 г. предначертаният път е един – към сиянието на най-високото стъпало.

От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните снимки в историята ни, запаметила триумфа на първия отбор на ЦСКА. 

Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и и свеждането на вредните емисии до минимални стойности. ЦСКА прегръща идеята за работа с екологични продукти и съхраняването на баланса в природата. 

Снимки: Официален Facebook на ЦСКА