Янчев, ЦСКА 1948: "Левски" е класен отбор, но ще преследваме победа

"Откакто съм на работа, казвам, че ще играем финал", категоричен бе треньорът

12.05.2023 | 13:00 Редактор: Петя Кръстева
Янчев, ЦСКА 1948:

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев изрази уважение към предстоящи съперник "Левски", но увери, че отборът му е подготвен и ще преследва трите точки. Двубоят между ФК ЦСКА 1948 и "Левски" от първи плейофен кръг в efbet Лига е на 14 май от 20:00 часа на стадион "Витоша" в Бистрица.

"Първият ни съперник в плейофите "Левски" е достатъчно класен отбор, но ние сме готови. След класирането за финала, видях товар да падне от плещите - както на играчите, така и от моите, защото знаем колко важно беше това класиране за финала. Вярвам, че ще се представим добре. От първия ден, откакто съм на работа, казвам, че ще играем финал", коментира той, цитиран от gol.bg

Янчев е на мнение, че "Левски" си е "Левски", каквито и проблеми да имат, в каквото и състояние да се намират, винаги имат своята история, своите моменти на слава, имат голяма фенска маса зад тях - публиката винаги ги окрилява, но важното е ние как ще се представим".

"Респект към "Левски", но ние си търсим нашето в този мач. Във футбола няма вчера, важен е само предстоящият мач", обобщи Янчев на брифинг преди мача.

Снимка: БГНЕС