На двата полюса: Индзаги горд с "Интер", Пиоли разочарован, но вярва в "Милан"

"Росонерите" изостават с два гола преди мача реванш

11.05.2023 | 07:45 Редактор: Тодор Петров
На двата полюса: Индзаги горд с

Симоне Индзаги бе много доволен от изключителното първо полувреме на "Интер", при победата с 2:0 над "Милан" в първи полуфинал от Шампионската лига, но предупреди, че отборът му се нуждае от още един последен тласък, за да сбъдне тази мечта за достигане до финала.

"Много съм доволен, първото полувреме беше невероятно, наистина можехме да вкараме повече от два гола. Беше страхотен мач, вече преминахме през няколко кръга от елиминациите, така че знаем, че това е само половината. Ще имаме нашите фенове зад нас в реванша и знаем, че има още един последен тласък, за да сбъднем тази мечта", каза Индзаги.

Стефано Пиоли пък вярва, че неговият "Милан" може да навакса изоставането от 0:2 след първия полуфинален мач. "Росонерите" пуснаха два гола до 11-ата минута, но все още имат своите шансове.

"Факт е, че Интер игра по-добре през първото полувреме и вкара два гола, "Милан" игра по-добре през второто полувреме и не вкара. Това е футболът на това ниво. "Интер" имаше повече качество и беше по-ефективен през първото полувреме, докато ние направихме твърде много грешки за това ниво. Искахме различен резултат, но трябва да продължим да вярваме, защото един инцидент може да промени всичко в реванша", обяви Пиоли.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС