"Арда" прекъсна серията си от пет мача без победа с успех 1:0 като гост над "Хебър"

Единственото попадение вкара Станислав Иванов минута преди края на първото полувреме

22.04.2023 | 19:12 Редактор: Вяра Димова

"Арда" (Кж) прекъсна серията си от пет мача без победа с успех 1:0 като гост над "Хебър" (Пазарджик). Единственото попадение вкара Станислав Иванов минута преди края на първото полувреме, а с успеха тимът от Родопите се придвижи на 8-о място.

Хебър, който игра много по-добре през второто полувреме, остава на предпоследното 15-о място и все още без успех при новия си треньор Любослав Пенев. Пазарджиклии водеха играта активно, но така и нямаше човек, който да нанесе решаващ удар.

Гостите можеха да открият резултата още във 2-ата минута, след като Станислав Иванов подмина по лявото крило Архан Исуф и влезе в наказателното поле. Вместо обаче да комбинира с Боруков, който прояви егоизъм и стреля, по този начин спасявайки домакините от попадение. В 18-ата минута "хебърци" бяха много близо до това те да отбележат гол след отличен пробив отляво на Георги Търтов. Подаването му по земя намери Лорен Марузин, но ударът му бе блокиран. Последва бъркотия в наказателното поле на "Арда", но опасността беше изчистена.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg