Антъни Иванов защити Гришо: Как може да обиждаш човек, стигнал до номер 3 в света?

Българският плувец не издържа на честите заяждания и подигравки към тенисиста в социалните мрежи

20.04.2023 | 22:45 Редактор: Вяра Димова
Антъни Иванов защити Гришо: Как може да обиждаш човек, стигнал до номер 3 в света?

Българският топ плувец Антъни Иванов защити най-добрия ни тенисист Григор Димитров от честите заяждания, подигравки и обиди в социалните мрежи.

Ето какво написа Антъни във Facebook:

"Мислех си, че не всички спортисти в България ги плюят, но гледам, че и Григор се скъсват да го плюят. Некадърен бил, женкар бил, отпадал всеки турнир и т.н.

Българите сме много интересни (не всички, разбира се). Как може да плюеш човек стигнал до номер 3 в света в ерата на Роджър, Рафа и Джокович и печелил финалите на АТП и то грозно с неща от сорта на "Тоя и аз ще го бия" и т.н.

Пийте си ракията и не коментирайте спорт. Единствените хора, които могат да коментират спортните постижения са тези направили повече в дадената област.

Дървени философи навсякъде. Направо сте смешни.

Григор е класа, винаги е бил и винаги ще бъде, а вие дето го плюете винаги ще си останете такива каквито сте си сега.

Гадни комплексари, радвайки се на чуждото нещастие", пише Антъни.

Снимка: БГНЕС


1
10 rate up comment rate down comment 0
MIKE
преди 1 година
По-добре едва ли би могло да бъде казано.Имаше една стара приказка за казаните в пъкала надзиравани от дяволи охранители, само до казана с Българите няма охрана и малкото дяволче пита шефа: "Защо няма охрана на този казан?", и старият дявол: -"няма нужда, само някой да си подаде главата навън, Българите сами го дърпат вътре..." Сигнализирай за неуместен коментар