Саша Илич бесен на отбора: С тази игра ЦСКА няма да стане шампион

Сърбинът е останал крайно недоволен, че футболистите му са влезли в дербито страхливо

20.04.2023 | 09:18 Редактор: Петя Кръстева
Саша Илич бесен на отбора: С тази игра ЦСКА няма да стане шампион

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е бил бесен от поведението на отбора по време на вечното дерби с "Левски" (0:0. В понеделник "червените" изиграха много слаб мач и стигнаха до точката благодарение на вратаря Густаво Бусато, който отрази дузпа на Ивелин Попов в последната минута. Представянето на "армейците" бе безлично.

През първата част те така и не успяха да застрашат вратата на 18-годишния Пламен Андреев, а през второто полувреме картината на терена почти не се промени. Затова и след мача в съблекалнята Илич се е скарал сериозно на отбора. А думите му към футболистите били: "С тази игра няма как да стане. Как да станем шампиони, ако играем по този начин?!"

Сърбинът е останал крайно недоволен от факта, че футболистите му са влезли в мача страхливо и е липсвала инициативност и поемане на повече отговорност. Пасивността в действията на отбора е попречила и на изпълняването на указанията, които е дал специалистът, пише "Тема спорт".

Още със стъпването си на "Армията" Илич заяви, че е бил атакуващ футболист и иска отборът да играе нападателно: "За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно". Нищо от това обаче не се видя срещу "сините".

След двубоя Саша успя да сдържи нервите си и защити футболистите пред медиите, като се изказа доста премерено и дипломатично за представянето на тима. В съблекалнята обаче той ясно е показал недоволството си и думите му към отбора са били критични.

Снимка: lap.bg