Илиан Илиев доволен от победата на "моряците" над "Локо" (Пловдив)

Ако дузпата беше влязла, не се знаеше накъде тръгва мачът, каза наставникът на "моряците"

18.04.2023 | 10:23 Редактор: Юлиан Христов
Илиан Илиев доволен от победата на

Наставникът на "Черно море" Илиан Илиев изрази задоволство от показаното от "моряците" при победата с 2:1 над "Локомотив" (Пловдив) в efbet Лига.

"Труден мач, но аз като цяло съм доволен от цялостното представяне на отбора, особено в дефанзивен план, където трябваше да сме много агресивни в единоборствата, тъй като "Локомотив" са добър отбор и играха в схема, която им дава доста широчина. Играха в 3-5-2 и…, ако отстъпвахме в единоборствата, както го направихме 7-8 минути след нашия отбелязан гол и веднага това даде резултат за тях", каза той след срещата.

"Така че съм доволен от целия проведен мач с изключения на тези 7-8 минути, в които им дадохме инициативата и пострадахме, естествено. И ако дузпата беше влязла, не се знаеше накъде тръгва мачът", допълни Илиев.

Той изрази надежда този резултат да даде самочувствие на отбора, като така да се даде възможност за поддържане на нивото му. "Но, ако има отпускане за това, че сме постигнали някаква поредица, веднага ще минем в другата крайност", допълни той.

Повече по темата четете в gol.bg.

Снимка: Lap.bg