Станимир Стоилов напуска "Левски" след мача с "Локо" (Сф)?

Собственикът Наско Сираков го моли да остане на треньорския пост

07.04.2023 | 07:30 Редактор: Тодор Петров
Станимир Стоилов напуска

Дните на Станимир Стоилов в "Левски" най-вероятно са преброени. Това стана ясно, след като днес мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков освободи Иво Ивков от поста изпълнителен директор на "сините".

Мъри е бил категоричен и безкомпромисен, че въпросът с Ивков е принципен и ако се стигне до раздяла с него, след мача с "Локо" (София) "сините" ще имат друг треньор. Както е известно, преди време Мъри нееднозначно обяви, че би работил на "Герена" само и единствено с Ивков, а не е тайна, че двамата са и в отлични отношения и винаги се подкрепят.

Веднага след края на общото събрание на "Левски" Наско Сираков пък се отправи към съблекалнята на "сините", за да проведе разговор именно със Станимир Стоилов и да го помоли да остане треньор на клуба.

Вчера се появиха информации, че от "Герена" веча са подготвили почвата при напускате на Мъри и най-обсъжданото име на този етап е това на Станислав Генчев, пише gol.bg.

По волята на програмата на Първа лига настоящият треньор на "Локомотив" (София) в събота може да води "червено-черните" за последен мач именно срещу "Левски" на евентуалното си ново работно място – стадион "Георги Аспарухов".

Снимка: Lap.bg


1
0 rate up comment rate down comment 1
Иво
преди 1 година
Големи предположения и страшни глупости сте написали. Генчев има договор с Локомотив до края на първенството и няма как да отиде където и да било безплатно..... Сигнализирай за неуместен коментар