ЦСКА се разделя с трима нападатели през лятото?

Бисмарк Чарлз се отличи с няколко фрапантни пропуска

29.03.2023 | 10:50 Редактор: Петя Кръстева
ЦСКА се разделя с трима нападатели през лятото?

ЦСКА е пред раздяла с нападателя Бисмарк Чарлз. Вечно контузеният ганаец така и не успя да спечели доверието на Саша Илич. Треньорът на няколко пъти му даде шансове за изява както в контролни, така и в официални мачове, но Чарлс не се възползва от тях. Почти сигурно е, че младият нападател ще си тръгне от "Армията" след края на сезона и в момента кара последните си месеци в клуба. 

Чарлс ще бъде запомнен с гола, който отбеляза във финала за Купата на България срещу "Арда" преди две години. Това е и последното му попадение в официален мач, a след него се отличи с няколко фрапантни пропуска, появите му на терена пък бяха епизодични. Ганаецът не се представя добре нито в тренировъчния процес, нито при редките си включвания в игра. 

Друг нападател - Дауда Бамба, подписа с "червените" за 1+1 години, но на този етап няма индикации, че клубът ще се възползва от клаузата му за удължаване на контракта, пише "Тема Спорт".

Радослав Живков също едва ли ще остане на "Армията" след края на сезона. Така може да се окаже, че ЦСКА ще се раздели с трима от настоящите си нападатели през лятото.

Снимка: Lap.bg