ЦКБ в подкрепа на третото издание на международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс "Горна Малина" елита на българското олимпийско таекуондо

22.03.2023 | 11:44 Редактор: Тодор Петров
ЦКБ в подкрепа на третото издание на международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Централна Кооперативна Банка АД ще подкрепи един от най-очакваните международни таекуондо турнири – TURBO TROPHY на таекуондо клуб „Турбо“ и Българската таекуондо федерация. Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс „Горна Малина“ елита на българското олимпийско таекуондо. Новото издание на турнира ще стартира в 09:00 часа, като ще продължи до 19:00 часа. 

Едно от най-успешните спортни събития за източни бойни изкуства у нас ще се проведе по официалните правила на Световната таекуондо федерация за всички възрастови групи. 

Това е третото издание на международния турнир по таекуондо. Първите две се проведоха през 2019 и 2018 г., като тогава взеха участие 500 състезатели от 8 държави. 

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.