Последният препъна Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", червен картон на Каземиро

Двата отбора изпуснаха куп положения

12.03.2023 | 19:55 Редактор: Искра Ангелова
 Последният препъна Манчестър Юнайтед на

"Манчестър Юнайтед" и "Саутхемптън" направиха едно от най-зрелищните нулеви ремита този сезон. Двата отбора изпуснаха куп положения, а имаше и три удара в гредите, плюс червен картон на Каземиро. Вратарите Давид де Хея и Базуну направиха невероятни спасявания и така срещата приключи без голове.

Това е разочароващ резултат за "Манчестър Юнайтед", който изпусна възможността да се откъсне пред четвъртия "Тотнъм". "Саутхемптън" пък не успя да вземе ценни точки в битката за оцеляване и остава на последното място в класирането. "Червените дяволи" имат 50 точки от 26 мача, а Светците - 22.

"Манчестър Юнайтед" трябваше да отвърне след кошмарното 0:7 от "Ливърпул" в миналия кръг. "Червените дяволи" бяха на третото място в таблицата, но само на точка пред "Тотнъм", който вчера победи "Нотингам Форест". Все пак хората на Тен Хааг имаха 2 мача по-малко от "шпорите".

Съперник на "Юнайтед" бе последния в класирането - "Саутхемптън". "Светците" имаха само 21 точки от 25 мача до тук, но знаеха, че победа може да ги измъкне от зоната на изпадащите.

Снимка: БГНЕС