Назон получи наградата си №1 на кръга: Феновете искат да убием ЦСКА 1948

"Мечтата ми е да бъда шампион с ЦСКА", призна футболистът

08.03.2023 | 17:55 Редактор: Петя Кръстева

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе избран за футболист номер 1 на 20-ия кръг в Първа лига. Той се разписа на два пъти за успеха на "армейците" с 3:1 над "Ботев" (Пловдив). След него във вотът на треньорите останаха Спас Делев ("Лудогорец") и Чавдар Ивайлов ("Ботев" (Враца).

"Радвам се, че съм тук днес, за да получа тази награда. Мечтата ми е да бъда шампион с ЦСКА. Колективът е нашето най-силно оръжие. Атмосферата при нас е добра. Надявам се да продължа да бележа. Нападателите казваме, че вкарването е като шише с кетчуп - натискаш и сосът потича, понякога не потича. Надявам се, че сосът ще продължи да тече до края на сезона, ще давам максимума от себе си", коментира футболистът.

По думите му нивото в България е добро.

"В началото чух, че има три-четири добри отбора, но не е така. Първенството е наистина добро. "Лудогорец", "Левски", другия ЦСКА, "Ботев" (Пловдив) - това са добри отбори", заяви Дюкенс Назон.

Футболистът коментира и предстоящата среща с ЦСКА 1948.

"Нагласата преди мача с ЦСКА 1948 е като преди всеки друг мач, но може би малко повече заради феновете, защото те искат от нас да ги убием. Да, може би сме малко по-настроени спрямо другите мачове. Нуждаем се от нашите фенове", поясни той. 

Снимка: БГНЕС