"Левски" за провалената сделка: Натрупаните задължения се оказаха непреодолима пречка

"Никой от ръководството на клуба не е поставял никакви условия пред "Sport Republic", се казва в позицията

13.02.2023 | 12:50 Редактор: Искра Ангелова

Ръководството на "Левски" излезе с официална позиция след пропадането на преговорите за собствеността на клуба. По-рано основателят и председател на Надзорния съвет на United Group и водещ инвеститор в Sport Republic - Драган Шолак, обяви, че преговорите с "Левски" са били "неуспешни".

"ПФК "Левски" направи всичко възможно за осъществяване на сделката по прехвърляне на собствеността на клуба. За съжаление, някои задължения, натрупани през последното десетилетие, се оказаха непреодолима пречка за осъществяване на сделката", пишат от ръководството на "сините".

"Клубът предостави цялата необходима информация и съдействие при преговорите с потенциалния инвеститор. Никой от ръководството на "ПФК Левски" не е поставял никакви условия пред "Sport Republic", освен гарантиране устойчивото развитие на клуба. Постигнато бе пълно съгласие с потенциалния инвеститор в тази насока", се допълва в позицията.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


1
2 rate up comment rate down comment 0
Армеец
преди 1 година
Как да дойде Шолак като знае че Шиши и Мутрата ви издържат и си можете без него?Този Дубайски лагер да не е стотинки? Сигнализирай за неуместен коментар