Стоилов оправда загубата на "Левски" с терена: Има страх и омраза към нас

Илиян Илиев: Единствено мога да съм благодарен за себераздаването

11.02.2023 | 16:13 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов се оправда с терена на стадион "Ивайло" във Велико Търново след загубата с 0:1 от "Черно море". Според специалиста, отборът му не е успял да разгърне целия си потенциал, след като игрището е било замръзнало и е нямало как "сините" да покажат своята игра.

"Днес трудно можехме да говорим за надиграване. Късметът не беше с нас. Това, което всички искаха, са доволни – няма да има отлагане на мачовете. Ще играем на ледената пързалка. Може да са щастливи всички. Загубихме най-важните си качества днес – скоростта и комбинативността. Никой не взе добро решение за днешния мач, аз за футбол в тези условия не мога да говоря", заяви изнервеният треньор на "сините".

"Всички може да са спокойни вече. Знам, че има страх и омраза към нашия отбор, има много хора. Срещу "Левски" всичко е разрешено – не е страшно", каза още Стоилов.

Треньорът на "Черно море" Илиан Илиев изрази задоволството си след победата. Той похвали футболистите си себераздаването им в двубоя.

"Когато победим, и то на такъв терен, с такива условия, сме изключително доволни. Единствено мога да съм благодарен за себераздаването. Като играеш срещу добър съперник трябва целият отбор максимално да участва в дефанзивен план и да намираме пространствата", посочи той.

Снимка: Lap.bg