Стоилов: Очаквам "Левски" да започне да печели мачове

През трансферния прозорец беше взет Рикардиньо

10.02.2023 | 14:55 Редактор: Петя Кръстева

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача срещу "Черно море" от 19-ия кръг на efbet Лига. Той е на мнение, че ако футболистите му играят на предела на възможностите си, то те ще се поздравят с успеха.

"Сините" ще търсят първа победа в първенството от осем мача насам, в които записаха шест равенства и два пъти загубиха от "Славия". Това стана преди зимната пауза и най-големят проблем беше липсата на изявен голаджия, но през трансферния прозорец беше взет Рикардиньо, който остави отлични впечатления с представянето си по време на контролите.

"Очаквам от моите играчи да започнат да печелят мачове. След положителното представяне на терена е време да печелим мачове. Футболистите на "Левски" са задължени да играят всеки мач за победа и да я търсят до последната минута. Нашият отбор ще има подкрепата на своите привърженици. Нямаме възможност като други отбори да държим огромен брой играчи и да ги чакаме по няколко месеца, за да ги пускаме в игра. Добрият футболист е добър и на по-лош терен", коментира Стоилов.

Снимка: БГНЕС