ЦСКА 1948 се разделя с бивша звезда на ЦСКА, обяви високи цели

"Всичко, освен класиране за европейските клубни турнири, ще бъде провал", заяви Кирил Котев

10.01.2023 | 15:58 Редактор: Искра Ангелова

Всичко, освен класиране за европейските клубни турнири, ще бъде провал за ЦСКА 1948. Това заяви спортният директор на клуба Кирил Котев на пресконференция.

"Наясно сме с това и всичките ни усилия и на трансферния пазар и в тренировъчния процес са насочени към постигане на тази цел", каза Котев.

Той е категоричен, че ще има още трансфери в клуба. 

"Със сигурност ще има още трансфери. Отдавна искахме Карагарен. С неговото привличане трябва да се разделим с Денислав Александров. Предложихме му да играе за втория отбор, но той предпочете да отиде някъде другаде да се развива. Ще търсим дефанзивен футболист, като стане трансферът, ще го обявим. Имаме набелязани имена - и българи, и чужденци. Имаме достатъчно дълга скамейка, целта е да има конкуренция на всички постове. Ще се борим и на двата фронта - първенство и Купа", допълни Котев.

Той разкри, че клубът ще се раздели с още един футболист. Това е бразилецът Енрике Рафаел, който бе привлечен в отбора от бившия наставник Любослав Пенев, но не попада в плановете на новото треньорско ръководство.

"Разделяме се с Енрике, търси му се отбор. Ако не се стигне до трансфер, ще остане да играе за втория състав", подчерта Кирил Котев.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.