Efbet бонус при регистрация преди Ел Класико между "Реал" и "Барселона"

14.10.2022 | 16:04 Редактор: Елеонора Танева
Efbet бонус при регистрация преди Ел Класико между

Предстои първото Ел Класико за сезона в испанското първенство Ла Лига. В неделя отборите на "Реал" (Мадрид) и "Барселона" се изправят един срещу друг на "Санятог Бернабеу". От доста време "Барса" не е влизал като лидер в сблъсъка, като в момента двата тима са с равен брой точки и каталунците имат по-добра голова разлика. Букмейкърът Efbet все пак дава домакинско предимство на "Реал" (Мадрид). При регистрация в бетинг сайта ви очаква Efbet бонус за нов играч, като може да вземете до 200 лева безплатни залози за спорт и да направите прогнози за Ел Класико.

Срещата между "Реал" (Мадрид) и "Барселона" се очаква да бъде забава за неутралните зрители. Двата отбора демонстрират страхотна форма през този сезон. Освен това и двата тима са много резултатни. Проблемите на "Барселона" в защита обаче остават и това ще даде шансове на "Реал" (Мадрид). Барселона направи равенство 3:3 срещу Интер у дома в Шампионска лига и има малки шансове да продължи напред в турнира. Тимът на Шави ще се съсредоточи върху битката за титлата в Ла Лига. С вашия Efbet бонус нов клиент може да опитате залог за победа на "Барселона". Коефициентът за гостите е висок – 3.05. "Барса" с Роберт Левандовски може да победи всеки съперник, а Дембеле, Педри и Гави също са във върхова форма. Шави ще иска неговият отбор да покаже стабилност в отбрана, както до този момент през сезона в Ла Лига.

Но проблемите на Барса в защита от последния мач с Интер в сряда откриват възможността да има голове в двете врати в тази среща. Реал Мадрид с Бензема, Винисиус и останалите звезди почти сигурно ще вкара у дома. Реал няма да сдаде лесно титлата в Испания и ще е мотивиран да докаже, че още е номер 1. Победата в неделя ще върне първото място на „лос бланкос“. Те направих реми 1:1 срещу "Шахтьор" (Донецк) през седмицата в ШЛ, така че ще искат да се върнат на победния път.

Ако сте вече регистриран играч в Ефбет, може да се възползвате и от странични оферти за срещата. Една от промоциите е Efbet Бонус презареждане и тя може да е налична за вас, ако в предния ден сте направили залози в букмейкъра. С този ефбет бонус отново може да заложите на Ел Класико, без да рискувате ваши средства. Добра тактика е да потърсите високи коефициенти, когато залагате с бонус. В Ефбет има много атрактивни ставки, като залозите за голмайстори правят впечатление. Често защитници решават големите дербита, а например коефициентът за Давид Алаба да вкара е 16.00, докато ставката за Жерар Пике е 25.00. Спокойно може да рискувате с вашия efbet бонус за висока печалба, така че потърсете атрактивен залог за Ел Класико, който би ви донесъл голяма печалба.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК