БФС не успя да вземе решение по жалбата на "Левски"

Комисията ще проведе ново заседание в понеделник

30.09.2022 | 17:11 Редактор: Теодора Патронова
БФС не успя да вземе решение по жалбата на

Апелативната комисия отложи за понеделник решението по казуса "Левски". Причината е, че трябва да бъдат изслушани упълномощено лице на "Левски", делегатът на мача Христо Ботев и физиотерапевтът на ЦСКА - Иван Христов.

Именно заради хвърлена бомбичка по последния , Дисциплинарната комисия наказа "сините" за един мач без публика. От Комисията ще проведат ново заседание в понеделник, 3-ти октомври.

"Апелативната комисия счита жалбата на "Левски" за допустима като обхващаща съвкупност от едно решение, а именно деянието хвърляне на предмети с последствие, за което е наложено наказание имуществена санкция съвкупно в размер на 6000 лева", председателят на Апелативната комисия Валери Апостолов.

"С оглед пълно запознаване с всички фактически обстоятелства по жалбата, искаме да получим всички възможни доказателства, за да можем да се произнесем по същество", разясни той.

Санкцията на "Левски" касае домакинството на "Ботев" (Плд) от 13-ия кръг на Първа лига, което трябва да се играе на 8-ми октомври. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК