НКП на "Левски": Времената на примирението с гаврите свършиха

"Сините" бяха наказани за един мач без публика

22.09.2022 | 19:40 Редактор: Искра Ангелова

Националният клуб на привържениците на "Левски" подкрепи декларацията на ръководството на клуба и призова за пълна мобилизация за двубоя с "Ботев" (Пловдив).

"Сините" бяха наказани за един мач без публика и санкцията трябва да бъде изтърпяна именно срещу "Ботев".

От клуба обаче призоваха феновете да дойдат на стадиона.

"Двойният аршин в българския футбол, гарниран с професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем", пише в декларацията на НКП.

"Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че сега в "Левски" има хора, които да кажат СТИГА", завършват те.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
муспи
преди 1 година
А Лече как може да не играе въобще на собствен терен, а е принуден да играе на софийския стадион на АС23? Този стадион е конфискуван от АС23 в първите години на Народната власт от покойния вече клуб на Партията и Пролетарското Правителство. Сигнализирай за неуместен коментар