Мария Бакалова стана посланик на тенис турнира Sofia Open 2022

Много талантливи световни звезди ще посетят родината ни, каза актрисата

22.09.2022 | 11:32 Редактор: Тодор Петров

Актрисата Мария Бакалова е последно звездно попълнение на отбора посланиците на Sofia Open 2022. За първи път влиза в такава роля и прави дебют в света на спорта. 

Номинираната за "Оскар" Бакалова записа специално видео в Рим за всички, които ще споделят емоцията покрай седмото издание на турнира от категория ATP 250 в "Арена Армеец" от 25 септември до 2 октомври.

"За мен е чест да приема мисията да бъда посланик на Sofia Open 2022. Искрено се вълнувам, че тази година наистина много талантливи световни звезди ще посетят родината ни, а ние ще може да се насладим на техните мачове. В родината на корта се завръща големият Григор Димитров. Ще играят също невероятните Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Международните участници не само ще могат да видят с очите си красотата на София, а и очакват среща с една от най-любимите си публики – българската. Една седмица тенис шоу за българската публика. Мачове от най-високо ниво, но и време, в което цял свят ще гледа към София", каза тя във видеото.

Сега Мария Бакалова продуцира и участва в новия български филм "Триумф". Любопитно е, че в него тя си партнира със своя близък приятел, ментор и продуцентски партньор Юлиан Костов, както и с друг посланик на тенис турнира – Юлиан Вергов.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК