"Лудогорец" спазари защитник на "Интернасионал" за $1 млн.?

Предвидени са и бонуси за Педро Енрике

28.08.2022 | 12:05 Редактор: Елеонора Танева

"Интернасионал" се е съгласил да продаде защитника Педро Енрике на "Лудогорец", съобщава спортната страница на бразилската версия на "Yahoo". Шампионът на България ще плати 1 милион долара за 21-годишния централен бранител. Предвидени са и бонуси, като "Интернасионал" запазва 25% от стойността на бъдеща продажба на играча, уточнява БТА. 

Педро Енрике от началото на годината беше преотстъпен на чилийския "Унион Ла Калера", за който изигра 17 мача и направи една асистенция. През 2021 година беше под наем в "Спорт Ресифе".

В същото време медиите в Бразилия твърдят, че считаният за сигурен трансфер на Нонато от "Интернасионал" в "Лудогорец" е пропаднал и той ще остане под наем във "Флуминензе".

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Чорбар
преди 1 година
Домус паша купува играчи на цена 1 и повече млн.евро и те му се отплащат. Микренският собственик купува спънати коне на кило и те не стават дори за вътрешно първенство, камо ли за ШЛ и ЕЛ. Обърнете внимание: ФК Базел победи ЦСКА-Микре с 2:0, но стойността на играчите на този отбор в евро е 11 пъти по-висока от тази на Ловеч-ЦСКА. Какво очаква ГГ от тези наемници? Саша Илич се принуди да заменя част от тези играчи с юноши на ЦСКА! Сигнализирай за неуместен коментар