Тити Папазов: Изложих се! Търся заеми и кредити, за да платя неустойката от 100 хил.

Той разкрива своята истина за прекратения от него договор с "Макрон"

25.08.2022 | 09:23 Редактор: Тодор Петров

Константин Папазов, който вчера потвърди, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на "Левски", изригна с нов пост на профила си във Facebook. В публикацията той разкрива своята истина за прекратения от него договор с "Макрон".

Папазов обеща да плати неустойката от 100 000 лева до мача за Суперкупата на България между "сините" и "Лудогорец". Така той щял да запази своята чест.

Публикуваме позицията на Константин Папазов без редакторска намеса:

"Благодаря за подкрепата на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се сърдя на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат веднъж завинаги всички спекулации по темата.

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа ми се обади и категорично забрани и ни накара да прекратим договора с Макрон. Прави му чест, че никога не е отричал това. Причината беше съмнението, че Христо Василев-Плебея е замесен и има интереси в този договор. Договора е бил подписан през декември 2019 от предишното ръководство, но никой не го е оспорил тогава.

Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба в студиото на Спортал. Там бях провокиран, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой враг мой.

До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем, кредит. Няма да оставя да ми петнят името.

За всички, които питат какво съм направил за Левски ще отговоря следното. Преди 26 месеца лично аз, сам с мои контакти в Гърция и с огромен късмет. Успях да прекратя договора на Мазурек без едно евро неустойка за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на договора му беше 564 000 евро. Знаете колко струваха на клуба неустойките на Хубчев и компания и Насиру. Смятам, че постъпката ми е била нещо нормално и не било необходимо да се фукам с нея. Сега просто се налага да си пазя честта.

Големият проблем и злобата към мен започна от мига, в който Наско Сираков обяви, че 35% от акциите той ще даде на мен. Негово лично искрено решение от сърце. Той знаеше, колко безсънни нощи и колко разговори сме водили с него, за да спасим Левски. Заедно с още 10-ина човека от фенските организации и разбира се Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще успея, за да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже поредната прекрасна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!"

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК