Шимунджа: Ключово за успеха ще бъде да отбележим един гол повече от "Жалгирис"

Кирил Десподов ще пропусне мача заради натрупани картони

24.08.2022 | 12:17 Редактор: Елеонора Танева

Ключово за успеха ще бъде да отбележим един гол повече от "Жалгирис". Трябва да сме готови за оспорван мач. Това заяви на заминаване за Литва наставникът на "Лудогорец" Анте Шимунджа. Разградчани гостуват утре вечер във Вилнюс в реванш от плейофния кръг за влизане в Лига Европа. Миналата седмица те спечелиха домакинството си с 1:0.

"Доста трудно е да се каже колко е голяма разликата между терените, защото и ние се готвим на изкуствено игрище тук. Но там ще бъде различно. Днес ще направим тренировка там и ще се адаптираме възможно най-бързо", коментира Шимунджа.

Националът и футболист номер 1 на България за 2021 г. Кирил Десподов ще липсва в състава на словенеца заради натрупани картони.

"Кирил е важна част от отбора, както и всеки един друг футболист. Определено повиши формата си в последните няколко седмици, но разполагаме и с други играчи, които могат да отговорят на терена, също като него. Да се надяваме, че ще намерим правилното решение. Доминик Янков също е аут от мача", каза още Шимунджа.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК