Арабска лудост: Клуб ще чака Роналдо до началото на Световното

Бъдещето му продължава да е все така неясно

04.08.2022 | 20:45 Редактор: Искра Ангелова
Арабска лудост: Клуб ще чака Роналдо до началото на Световното

Бъдещето на Кристиано Роналдо в "Манчестър Юнайтед" продължава да е все така неясно. Както е известно, португалецът имаше спор с мениджъра Ерик тен Хаг по време на почивката на контролата с "Райо Валекано" (1:1) и след това той беше единственият играч, който бе заменен на полувремето.

Впоследствие той напусна "Олд Трафорд" със сънародника си Диого Далот, който не беше в отбора, около десет минути преди края на мача, вместо да присъства на разбора на Тен Хаг след мача в съблекалните. Самият мениджър пък осъди остро това действие на Кристиано.

Сега неназован саудитски клуб е заявил, че ще задържи офертата си нападателя на "Манчестър Юнайтед", пише "CBS Sports". Първоначалната оферта от базиран в Саудитска Арабия клуб към Роналдо е била неуспешна, но се смята, че тя ще остане на масата до края на Световното първенство по-късно тази година, пише "Тема спорт".

"Манчестър Юнайтед" приема "Брайтън" в първия си мач от Висшата лига за сезона на "Олд Трафорд" в неделя, но не е ясно каква роля ще играе Роналдо в началото на тен Хаг в клуба.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК