Илич и Стоилов остават здраво стъпили на земята след знаменитите победи

Треньорът на ЦСКА поиска още класни футболисти

29.07.2022 | 07:12 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА Саша Илич анализира зрелищната победа с 4:0 над "Македония" (Гьорче Петров) във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Атмосферата беше фантастична. Дойдоха много повече фенове и сами видяхте, че тяхната подкрепа означава много за нас. Най-важното нещо от този мач беше, че продължаваме напред. Бяхме много несигурни през първата част. На всеки три дни имаме мач. Имаме 25 играчи, с които разполагаме, така че може да разчитаме на всеки един от тях", коментира сръбският специалист.

"За да се класираме за групите ни трябва и доста шанс. Надявам се, че наистина скоро ще имаме един-двама нови футболисти, които да вдигнат класата. С моментната ни класа ще ни трябва много шанс, за да влезем в групите", призна Илич.

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов също остана здраво стъпил на земята след елиминирането на ПАОК в същия турнир.

"Заслужено отстранихме ПАОК. Недооцениха положението добре. Откъм футбол върнахме надеждата. Аз съм реалист и знам, че ще ни е трудно в следващия кръг. Дайте да се порадваме на елиминацията сега. Всички отбори ще бъдат под нивото на ПАОК оттук нататък. Атмосферата беше перфектна тук. Всеки треньор желае такава. На "Герена" имаме и по-добра атмосфера", посочи Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК