Слави Славов: На SENSHI обменям опит и го пренасям отвъд Океана

Треньорът споделя, че в САЩ има голям интерес към киокушин при децата

08.07.2022 | 14:25 Редактор: Ирена Бакърджиева

Зрелищно и атрактивно бойно шоу обещава новата професионална бойна галавечер SENSHI. 12-ото плажно издание, което започва на 9 юли, включва 13 двубоя между бойни звезди от общо 21 държави.

На SENSHI като страничен съдия ще участва и Слави Славов - спаринг-партньор на холивудската екшън звезда Долф Лундгрен. Слави Славов е известен български състезател и треньор по бойни изкуства. Той е популярен още и като треньора на звездите, заради съвместната му работа с Долф Лундгрен и Мики Рурк. На 12-ото плажно издание на SENSHI Славов ще бъде страничен съдия.

"Като рефер със стаж най-важното е да се гледа плътността на ударите, след това активността, държането на центъра от състезателите", твърди треньорът по бойни изкуства.

Слави Славов живее и работи в Лос Анджелис. Споделя, че на SENSHI обменя опит и го пренася и отвъд Океана.

"Сега тренирам с Ернесто Хуст Mr Perfect, той ми каза, че вижда много енергия в мен и това ми беше достатъчно. Аз спя по-малко сега заради часовата разлика, но като ми каза това за енергията, ми вдига яко духа.", заяви Славов.

Той признава, че в САЩ има голям интерес към киокушин при децата.

"Имам запитвания кога ще се върна, ще покажа ли нещо ново", казва треньорът.

Славов е удостоен от Япония за Бранч Шеф на школата по киокушин в Калифорния и работи за промотирането на професионални състезатели. Освен Световен шампион по кикбокс и киокушин карате, Слави Славов е и национален шампион по джудо за юноши и мъже. Той е петкратен шампион на България по кикбокс и републикански шампион по карате киокушин за мъже. Има десетки медали от международни и национални първенства.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК