Зрелищни двубои и много изненади на бойната галавечер SENSHI 12 на 9 юли

За пръв път арената на бойната гала ще бъде изградена на плажа на Св. Св. Константин и Елена

29.06.2022 | 18:00 Редактор: Елеонора Танева
Зрелищни двубои и много изненади на бойната галавечер SENSHI 12 на 9 юли

Много зрелищни битки, емоции и изненади обещава новото 12-то издание на професионалната международна бойна галавечер от веригата SENSHI. На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена страстните почитатели на бойните спортове ще могат да се насладят на един грандиозен боен спектакъл, по време на който високият адреналин, непоколебимият боен дух и желанието за победа ще изпълнят арената на SENSHI.

За пръв път публиката ще стане свидетел на 13 оспорвани и тежки двубоя на ринг, изграден на самия плаж пред ресторант „Море“ в курортния комплекс, а нестандартната и красива визия на бойната гала гарантират още по-незабравимо преживяване на любителите на силните усещания, които изберат да гледат зрелищните битки на титаните от първи ред.

Организаторите на бойното шоу издават, че на арената на SENSHI 12 сили ще премерят 26 бойци от 20 държави, сред които Италия, Бразилия, Нидерландия и Естония. Своя дебют на разгорещения ринг на SENSHI ще направят и състезатели от Канада, Австралия, Кипър и Турция.

За пръв път публиката ще стане свидетел на не един, а два ожесточени женски двубоя, по време на които нежност и сила ще се смесят в пленяваща симбиоза за радост на почитателите на бойните спортове. На арената на професионалната бойна галавечер по правилата KWU Full Contact в категории до 55 кг. едни срещу други ще се изправят Мина Кирлаки - Всегръцки К1 шампион, и Монтана Артс - победител в Супербитката на пръстените през октомври 2021г. и дъщеря на К-1 величието Пeтeр Артс. В категория до 65кг. сили ще премерят Киара Гюсти - шампион в супербитката на Диамантената лига за 2021г. и Ким-Алина Балдачино - действащ световен шампион на WKBF K-1 Австралия.

Всеки, който иска да се докосне до адреналина на SENSHI 12, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 9 юли от 20 часа. Билетите за новото издание на международната бойна галавечер вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК