Агентът на Кайседо нападна ръководството на ЦСКА: На "Армията" се страхуват

"Жорди е добре, никога не е изчезвал", заяви Ернан Банято

25.06.2022 | 17:00 Редактор: Искра Ангелова

Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято, даде изявление пред еквадорското радио "Сонорама", в което обясни за закъснението на своя клиент, който все още не се е присъединил към подготовката на ЦСКА.

"Жорди е добре, никога не е изчезвал. Клубът опитва да го постави в трудна ситуация. Кайседо отиде в клуба в сряда и остави паспорта си за получаване на виза за Австрия, но от авиокомпанията казаха, че багажът му ще пристигне в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим положението му. Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от тяхна страна към играча", заяви Банято.

Мениджърът разкри, че на "Армията" се страхуват да не изпуснат Кайседо, тъй като клубът все още има забрана да картотекира нови футболисти.

"Има разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани. Клубът няма право да регистрира нови играчи с наложено от ФИФА наказание. Затова не са те хората, които имат право да говорят за професионализъм", добави агентът на голмайстора.

"В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която само да опетни името на играча. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него", подчерта Банято.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК