ЦСКА: Не знаем къде е Кайседо, ще си търсим правата по законен ред

Футболистът и мениджърът му изчезнали без обяснение

23.06.2022 | 15:07 Редактор: Ваня Кузманова

ЦСКА обяви, че при тях не е постъпвала оферта за Жорди Кайседо от мексиканския "Тигрес". В същото време "червените' обясниха, че не знаят къде се намира еквадорският нападател.

Ето какво написаха от ЦСКА: 

"Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме искали да внесем официална яснота по казуса", 

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или запитване за закупуването на нападателя от мексиканския "Тигрес". Такъв трансфер никога не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. В последствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Желанието на клуба беше да запази голмайстора си за предстоящия сезон и да не позволи гръбнакът на тима да бъде разпродаден, а само подсилен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни поставя в непредвидена ситуация, от която вече търсим спешни и правилни мерки да излезем“, обявиха от клуба.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК