Новото попълнение на ЦСКА със специално послание към бившия си клуб

Брадли де Нойер благодари на легендата на румънския футбол Георге Хаджи

25.06.2022 | 09:01 Редактор: Теодора Патронова
Новото попълнение на ЦСКА със специално послание към бившия си клуб

Най-новото попълнение на ЦСКА – нидерландецът Брадли де Нойер, използва социалните мрежи, за да отправи послание към бившия си клуб "Фарул" (Констанца). Той изказа специални благодарности на треньора и легенда на румънския футбол Георге Хаджи, пише "Тема Спорт".

"Искам да благодаря на "Фарул" (Констанца) за страхотното време, което прекарах с отбора, щаба, ръководството и всички фенове. Напускам клуба след пет години със страхотни спомени. Специални благодарности на господин Хаджи, той ме направи играча, който съм днес", написа нидерландецът в Instagram.

Снимка: ЦСКА

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Варна
преди 1 година
ЦСКА да купи офанзивни футболисти, защото нито един от настоящите не е на ниво и никой не внася острота в атаките! ЦСКА няма нито един флангови футболист, който да преодолява съперници, да влиза в наказателното поле, да бележи или да подава точно!Йомов е с переодични проблясъци, но не е постоянен! Вилдсут е перфектен до момента в който влезе в наказателното поле, после не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби футболисти. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка! Сигнализирай за неуместен коментар