Сонко: ПАОК може и да е по-силен от "Лудогорец", но ще дадем всичко от себе си

Надявам се да излезем победители, заяви бранителят на "Левски

24.06.2022 | 19:40 Редактор: Здравко Черкезов

ПАОК е може би на по-високо ниво от "Лудогорец", но футболистите на "Левски" ще направят всичко по силите си, за да елиминират гръцкия вицешампион в Лигата на конференциите.

Това каза централният защитник на "сините" Ноа Сонко Сундберг в интервю за клубната телевизия.

"Чувствам се много добре тук на тренировъчния лагер. Мисля, че ни предстоят доста тренировки, добри тренировки и гледаме към новия сезон", започна Сундберг.

"Не успях да почина пълноценно. Имам предвид, че почивката кратка и не можеш да починеш така както искаш, може би. Опитах. Имах два-три дни за почивка, но всъщност, тренирах", продължи той.

"Със сигурност една от целите за новия сезон е турнирът Лига на конференциите. Втората ни цел е да спечелим първенството."

"Със сигурност жребият ни в Лигата на конференциите е много тежък. Гледал съм тяхното първенство, мисля, че завършиха втори в класирането тази година. Така че – мисля че са много добър отбор, ще бъде трудно предизвикателство. Не знам дали могат да бъдат съпоставяни с "Лудогорец", може би са на същото ниво или малко по-добри. Ние ще дадем всичко от себе си и се надявам да излезем победители", смята бранителят.

"Със сигурност новите футболисти са много добри. Не съм ги виждал в мачове все още, но в тренировките показват качество. Чакам момента, в който ще ги видя в игра".

"Не съм свикнал напълно с тренировъчните методи на Станимир Стоилов, защото едно от нешата, които той обича са бяганията. Което е много добре за нас футболистите, въпреки че аз не ги обичам много. Те помагат тялото да се адаптира и това позволява да изиграеш повече мачове през сезона. Така е по-добре, въпреки че е трудно и физически, и психически", каза още футболистът на Левски.

Снимка: levski.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК