Тежка загуба при дебюта на Саша Илич - ЦСКА със срамното 1:4 срещу "Гройтер Фюрт"

Това беше първата контрола за "червените" в Австрия

18.06.2022 | 20:47 Редактор: Елеонора Танева

ЦСКА изигра слаб мач и загуби с 1:4 от "Гройтер Фюрт" първата си контрола на австрийска земя. Това беше старта на проверките за "червените", като двубоят се явява неофициален дебют за новия наставник на тима Саша Илич.

В 24-ата минута доскорошния член на немската Първа Бундеслига поведе в резултата с 1:0, след като Тобиас Рахл бе изведен сам срещу Густаво Бусато и след като го преодоля и нямаше проблеми да прати топката в опразнената врата.

Половин час след началото на мача Джетро Вилемс проби през центъра и намери Диксон Абиама, който с хубав удар от дистанция намери мрежата на Бусато за втори път.

Втората част започна по перфектен начин за "Гройтер Фюрт", след като Рагнар Ахе бе изведен по лявото крило и с прецизен изстрел в близкия ъгъл не остави никакви шансове на влезлия от резервната скамейка Димитър Евтимов.

Калоян Кръстев се разписа четвърт час преди края на мача. 

Седем минути по-късно германците възстановиха аванса си от три попадения, след като Евтимов първоначално спаси удар на футболист в зелено-черен екип, но нямаше шанс при добавката на Рагнар Ахе, който реализира второто си попадение в срещата. 

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК