Министър Василев: Честита купа на "Левски", бомбите гонят хората от стадиона

Според него трябва да се криминализира пиротехниката по стадионите

15.05.2022 | 21:22 Редактор: Теодора Патронова
Министър Василев: Честита купа на

"Честита купа на "Левски". По-добрият отбор бяха. Надявам се да съм им на кадем оттук нататък и да имат много купи и титли. Като цяло слаб мач, но "Левски" бе по-силен през второто полувреме и заслужено спечелиха. Радвам се за тях. "Левски" и ЦСКА трябва да разпределят основните медали и купи в България“, коментира министърът на младежта и спорта Радостин Василев след финала за Купата на България, спечелен от "сините" с 1:0.

"Много хора и емоции. Хубаво е да има толкова публика, но сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката по стадионите в България. Това трябва да се криминализира. Тези бомби и взривове гонят другите хора от стадиона. Трябва да има повече мерки за сигурност. Да, не разполагаме с модерни съоръжения за момента, но трябва да се подобри това. Мисля, че организацията бе на добро ниво. "Левски" трябва да празнува", добави той, цитиран от БГНЕС.

"В моето интервю не съм казвал името на Красен Кралев. Той разпознаел ли се е в него? Значи има от какво да се притеснява. Не говоря празни приказки. Тежки дни предстоят за него оттук нататък", каза министърът на спорта.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК